Tarih: 12.05.2022 18:53

VEDAŞ’TAN HASKÖY İÇİN ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI

Facebook Twitter Linked-in

VEDAŞ’TAN HASKÖY İÇİN ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü Hasköy ilçesinde uygulanacak olan programlı elektrik kesintileri hakkında duyuru yayınladı.

 

VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü 13 Mayıs 2022 tarihinde Hasköy’de yapılacak olan yenileme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak olan programlı elektrik kesinti hakkında bir duyuru yayınlayarak vatandaşları uyardı.

Muş’ Hasköy ilçesine bağlı bazı belde ve köylerde uygulanacak olan programlı elektrik kesintileri ile ilgili olarak yapılan duyuruda, elektrik kesintisinin uygulanacağı yerler ve zamanı açıkladı.

Konu ile ilgili olarak VEDAŞ Muş İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Muş Sistem İşletme Müdürlüğü tarafından Bakım Onarım Çalışmaları, Muş il Yatırım tarafından Şebeke Yenileme Çalışmaları sırasında belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır” ifadelerine yer verildi.

13.05.2022 tarihinde 08.00 17.00 saatleri arasında şebeke bakım onarım çalışmaları nedeniyle; Hasköy İlçesine bağlı Böğürdelen, Otaç, Ortanca, Koğuktaş, Büvetli, Gökyazı, Koç Köyü, Koç Mezrası, Düzova köyleri ve Barit Fabrikası civarlarında programlı elektrik kesintisi olacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —