YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN İFTAR PROGRAMI

Muş Alparslan Üniversitesi'nde Ramazan ayının manevi atmosferinde yabancı uyruklu öğrenciler için özel bir iftar programı düzenledi.

GÜNCEL 13.03.2025 15:16:00
YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN İFTAR PROGRAMI

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN İFTAR PROGRAMI

 

Muş Alparslan Üniversitesi'nde Ramazan ayının manevi atmosferinde yabancı uyruklu öğrenciler için özel bir iftar programı düzenledi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) eğitim gören öğrenciler de katıldı. Aşçılık Programı Uygulama Mutfağı’nda, Öğr. Gör. Mehmet Gül’ün öncülüğünde öğrencilerle birlikte hazırlanan iftar programına; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Talat Körpınar ve Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Rektör Danışmanı ve Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kara, Teknik Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Şevgin, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Sayır, Aşçılık Bölümü öğrencileri ve yabancı uyruklu öğrenciler katıldı.

İftar programında, farklı ülkelerden gelen öğrenciler ve Aşçılık Programı öğrencileri, kendi kültürlerine özgü yemekleri birlikte hazırlayarak iftar sofrasında buluşturdu. Akademisyenler ve öğrenciler, Ramazan’ın bereketini ve dayanışma ruhunu paylaşarak keyifli bir akşam geçirdi. Program, dualar ve samimi sohbetlerle tamamlandı.

Öğrencilerin talep ve beklentilerini dinleyen Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’ın öncülüğünde öğrenci sorunlarının birebir takip edildiğini vurguladı. Yabancı öğrenci sayısındaki artışa da dikkat çeken Özalper, “Üniversitemizdeki yabancı öğrenci sayısı son dönemde katlanarak arttı. Önümüzdeki süreçte bu sayıyı daha da artırmak için çeşitli ülkelerde çalışmalar yürütüyoruz. Muş Alparslan Üniversitesi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür eder, hem Türkiye’de hem de kendi ülkelerinizde başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Ramazan’ın manevi atmosferinde gerçekleşen program, katılımcılara sadece Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini sunmakla kalmayıp, farklı kültürleri bir araya getirerek keyifli sohbetler ve anlamlı paylaşımlar yapılmasına da vesile oldu.

İlginizi Çekebilir

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ GENÇ OFİS İLE YURT DIŞINA AÇILIYOR

MUŞ VALİLİĞİ’NDEN ÖLÇÜ VE ÖLÇÜ ALETLERİ İÇİN PERİYODİK MUAYENE UYARISI

MUŞ’TA KAYAK SEZONU AÇILDI

MUŞ’TA SOSYAL KONUT HEYECANI: KURA 9 OCAK’TA ÇEKİLECEK

KIRSALDA ULAŞIM YENİDEN SAĞLANDI: 357 KÖY YOLU AÇILDI

MUŞ BELEDİYESİ 17 MAHALLEDE KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR

KIŞIN SOĞUĞU MİZAHLA ISINDI: KARDAN ADAMA BERBER BAKIMI

KURUM HİZMETLERİNE KATKI SUNAN PERSONELE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

KILIÇ: “GENÇ OFİSLER GENÇLERİN ÇOK YÖNLÜ GELİŞİMİNE KATKI SUNUYOR”

MALAZGİRT-ADİLCEVAZ KARA YOLU ULAŞIMA AÇILDI

  • Pazartesi 8.4 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 11.3 ° / 5.8 ° false
  • Çarşamba 11.3 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9