YENİ EĞİTİM YUVASI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bulanık’ta yapımı tamamlanarak hizmete açılan Turgut Özal İlk ve Ortaokulu, modern fiziki imkânlarıyla eğitim-öğretime başladı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Aral, yeni okul binasında incelemelerde bulundu.

EĞİTİM 8.02.2026 13:07:00
YENİ EĞİTİM YUVASI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

YENİ EĞİTİM YUVASI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bulanık’ta yapımı tamamlanarak hizmete açılan Turgut Özal İlk ve Ortaokulu, modern fiziki imkânlarıyla eğitim-öğretime başladı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Aral, yeni okul binasında incelemelerde bulundu.

 

Muş’un Bulanık ilçesinde eğitim altyapısına kazandırılan yeni bir yatırım daha öğrencilerle buluştu. Yapımı tamamlanarak eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan Turgut Özal İlk ve Ortaokulu, modern yapısı ve fiziki imkânlarıyla dikkat çekiyor. Okulda incelemelerde bulunmak üzere Bulanık İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Aral, yeni eğitim yuvasını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında okul binasını detaylı şekilde gezen İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Aral, sınıflar, derslikler ve ortak kullanım alanlarını yerinde inceledi. Okulun fiziki durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Aral, yeni binanın eğitim ortamına sunduğu olanakları değerlendirdi. Donanımlı sınıflar ve öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan alanların, eğitim süreçlerine önemli katkı sağlayacağı ifade edildi.

Sınıfları tek tek gezerek ders işleyişlerine eşlik eden Aral, öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle sohbet eden İlçe Millî Eğitim Müdürü, yeni okul binasında sunulan imkânların öğrencilerin motivasyonunu artıracağını ve akademik başarıyı olumlu yönde etkileyeceğini dile getirdi. Öğrencilere başarı temennisinde bulunan Aral, eğitimin fiziki koşullarla birlikte daha nitelikli bir yapıya kavuştuğunu vurguladı.

Ziyaretin devamında öğretmenlerle bir araya gelen Metin Aral, eğitim-öğretim süreçleri ve okulun genel işleyişi üzerine değerlendirmelerde bulundu. Yeni binanın eğitim ortamına sağladığı katkılar hakkında görüş alışverişi yapılan toplantıda, öğretmenlerin talep ve önerileri de dinlendi. Aral, daha kaliteli ve verimli bir eğitim ortamı oluşturmak adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Aral, Turgut Özal İlk ve Ortaokulu’nun Bulanık ilçesine ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Yeni binada sunulan fiziki imkânların eğitim kalitesini artıracağına inandığını belirten Aral, okulun yapımında ve eğitim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederek öğretmenlere ve öğrencilere başarılar temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI İÇİN DYK KURSLARI MERCEK ALTINDA

BULANIK’TA LGS İÇİN AKADEMİK BAŞARI PLANI UYGULAMAYA ALINDI

KİTAP DOSTU ÖĞRENCİLER KAYMAKAM KOŞANSU İLE BULUŞTU

YENİ EĞİTİM YUVASI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

“KORKMA! GENÇLİĞİN RUHU BURADA” TEMALI YARIŞMALARDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

MUŞLU ÖĞRENCİDEN “SANA EMANET” YARIŞMASINDA TÜRKİYE DERECESİ

ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISINDA İKİNCİ DÖNEM ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

ALTAY’DAN İKİNCİ DÖNEM MESAJI: “EĞİTİM, GELECEĞİ İNŞA ETME SÜRECİDİR”

BARIŞAN’DAN EĞİTİM SİSTEMİ UYARISI: “SORUNLAR ÇÖZÜMSÜZ BIRAKILIYOR”

İKİNCİ DÖNEM KIRMIZI-BEYAZ COŞKUYLA BAŞLADI

  • Pazar 11.8 ° / 6.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 12.7 ° / 4.1 ° false
  • Salı 11.2 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12